Webshop wijn

Webshop wijnSamen met mijn vrouw drink ik regelmatig een wijntje. We hebben allebei dan ook een aparte smaak. Om aan de juiste wijn te komen moeten we vaak naar een speciaalzaak toe. Dit is voor ons erg tijdrovend en omdat we niet al te veel vrije tijd hebben ook erg zonde van onze vrije tijd. We vonden het jammer dat er niet zoiets bestond als webshop wijn. Een webshop waar je bijzondere wijnen kan kopen. Nadat we hier een tijdje over in hadden gezeten besloten we iets bijzonders te doen. In plaats van het willen kopen van een wijn online dachten we aan een webshop wijn te openen. We wisten namelijk dat we niet de enige waren met dit probleem en daardoor wisten we dus ook dat er genoeg markt in zat. We zijn gaan kijken naar de opties en die waren er genoeg. Ons besluit stond dan ook vast we moesten en zouden een webshop wijn openen

Onze webshop wijn

Nadat we dit besloten hadden begonnen we gelijk met nog meer onderzoeken. Er bleek inderdaad erg veel vraag naar te zijn en we hadden ook al leveranciers gevonden. Nadat we de leveranciers hadden benaderd begonnen we gelijk met het maken van een site. Dit is dan ook cruciaal voor een webshop wijn. De site maken was redelijk ingewikkeld, maar met de juiste instelling was het uiteindelijk goed te doen. Nadat we de site hadden gemaakt moesten we iets bedenken voor de marketing. Een webshop wijn zonder marketing is natuurlijk niets. We hadden een aantal slimme reclamecampagnes de wereld in geholpen en gooiden ook gelijk de site online. Het is natuurlijk erg spannend hoe het uitpakt, maar bij ons pakte het echt bijzonder uit.

Webshop wijn sales

We hadden vrij groot ingeslagen, zodat we niet zonder voorraad zouden kunnen komen zitten. Echter bleek het na twee weken al zo ver te zijn dat we zonder dreigde te zitten. We hebben dan ook direct contact opgenomen met onze leveranciers en gelukkig konden de meeste ons direct helpen aan nieuwe wijn. De sales van webshop wijn zijn echt enorm, we blijven zelfs nu nog record naar record hebben. Mijn vrouw en ik hebben in de tussentijd allebei onze baan opgezegd, om ons vol te kunnen focussen op de webshop wijn. Dat het zo goed zou uitpakken hadden we natuurlijk allebei niet gedacht, maar we zijn er natuurlijk wel super trots op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *